Cahilim.com
Her konuda en basit dersler.

Dikiş Kalıpları , Elbise Kalıpları

Giysi Modelleri, Etek kalıpları, gelinlik kalıpları, Elbise Dikişi, Çocuk ve Bayan Elbise dikimi teknikleri. Erkek elbise dikimi. Dikiş makinesi özellikleri, pratik dikiş teknikleri, yazlık etek ve mini etek modelleri. Gelinlik ve Nişan elbisesi dikimi.


Manto kaban dikimi

Günümüzde giyime artık ihtiyacın yanı sıra kişinin görüş ve düşüncelerini yansıtan, kendine güven duygusunu geliştiren, başkaları üzerindeki etkiyi artıran bir tüketim maddesi olarak bakılmaktadır. Bir üst giyim olan manto-kaban, sonbahar kış mevsimlerinde kullanılması nedeniyle kumaş tercihi bu doğrultuda yapılır (Kaşmir, kaşe, süet, nubuk, vb.). Değişik kup, cep, yaka, kapanma çalışmalarıyla model zenginliği sağlanır. Giyileceği yer ve zamana göre uygun renk ve tarzda üretilir. Uygun yardımcı malzeme ve aksesuarlarla görünüm zenginleştirilir. Bu derste “Manto – Kaban Üretimi ” için gerekli model analizi, asgari çalışma talimatları, kalite nitelikleri formlarını, makine parkını oluşturarak manto-kaban üretimi, kontrolü, ütüsü konuları ile ilgili bilgiler bulacaksınız. Bu ders ile verilen bilgiler sektörle iş birliği içinde hazırlanmıştır. Alacağınız bu ders eğitimi ile manto-kaban üretimi becerisi geliştirerek sektörde bu alanda faaliyet gösteren firmalarda rahatlıkla görev alabileceksiniz.

Not: PDF Dosyaları resimli belgelerdir. Açmak için Acrobat Reader Programı gerekir. Acrobat Reader indirmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Adobe Sitesinden indir inndir.com sitesinden indir Yeniprogram.gen.tr Sitesinden indir Download.com sitesinden indir

muammer manto kaban

manto kaban dikimini ögrenmek istiyorum

11-11-2010 00:00

    esra manto dikimini ogrenmek istiyorum

    manto dikmeyi cok istiyorum yardimci olun

    12-12-2010 20:09

      bennur tasarım

      manto kaban pardesü tasarımı yapıyorum bengumoda@hotmail.com 0546 4302726

      26-10-2011 16:33

        Mesaj

        Mesajınız onaylandıktan sonra yayınlanır (Üye olursanız hemen yayınlanır)
        Gelişmiş editor için Javascript açık olmalıdır
        Öneriler
        Diğer Dersler