Cahilim.com
Her konuda en basit dersler.

Dikiş Kalıpları , Elbise Kalıpları

Giysi Modelleri, Etek kalıpları, gelinlik kalıpları, Elbise Dikişi, Çocuk ve Bayan Elbise dikimi teknikleri. Erkek elbise dikimi. Dikiş makinesi özellikleri, pratik dikiş teknikleri, yazlık etek ve mini etek modelleri. Gelinlik ve Nişan elbisesi dikimi.


Erkek Kilot Dikimi

İç giyim, giysilerimizin içinde önemli bir yer tutmaktadır. Erkek külotları yumuşak ve cildi tahriş etmeyecek kumaşlardan üretilmeli, rahat ve hareketi sağlayabilecek modeller seçilmeli, vücut ısısını muhafaza edecek, teri emecek ve dış etkilerden koruyacak nitelikte olmalı, hijyen sağlamalıdır. Pamuklu kumaşların yanı sıra, sentetik kumaşlardan da üretilmektedir. Yuvarlak örme kumaşlar, iç giysilerin üretimine çok uygundur. İç giyimler kadın, erkek ve çocuk iç giyimleri olarak cinsiyete göre gruplandırılmaktadır. Bu derste, erkek iç giyiminde kullanılan erkek külot yırtmaç teknik çalışmaları ile erkek külot üretim tekniklerini öğreneceksiniz. Derste, erkek iç giyiminde kullanılan yırtmaçlar ve külotlar değişik form ve modelleriyle incelenmektedir. Edindiğiniz bilgi ve kazandığınız beceriler bu dalı ve bu dalın çalışma koşullarını tanımanıza yardımcı olacak ve sonraki öğreniminize temel oluşturacaktır.

Not: PDF Dosyaları resimli belgelerdir. Açmak için Acrobat Reader Programı gerekir. Acrobat Reader indirmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Adobe Sitesinden indir inndir.com sitesinden indir Yeniprogram.gen.tr Sitesinden indir Download.com sitesinden indir

rabia özkan kilot

bence bu erkek kilotları cok sexsi bunumarayı arayın erkekler tanışalım...............

28-01-2010 19:39

    Mesaj

    Mesajınız onaylandıktan sonra yayınlanır (Üye olursanız hemen yayınlanır)
    Gelişmiş editor için Javascript açık olmalıdır
    Öneriler
    Diğer Dersler