Cahilim.com
Her konuda en basit dersler.

Dikiş Kalıpları , Elbise Kalıpları

Giysi Modelleri, Etek kalıpları, gelinlik kalıpları, Elbise Dikişi, Çocuk ve Bayan Elbise dikimi teknikleri. Erkek elbise dikimi. Dikiş makinesi özellikleri, pratik dikiş teknikleri, yazlık etek ve mini etek modelleri. Gelinlik ve Nişan elbisesi dikimi.


Mont Kalıpları, 6-12 yaş çocuklar için

Bu derste 6–12 yaş mont kalıbı hazırlamayı öğreneceksiniz. İstediğiniz mont modelinin kalıbını çıkarabileceksiniz. Ülkemizde hızlı nüfus artışı çocuk giyim ihtiyaçlarını artırmıştır. Çocuk giyimi zevkli bir uğraştır. Çocuk giyim üretiminde özellikle renklere, günün modasına ve kumaşın dokusuna önem vermek gerekir. Günümüzde giyim sektöründe başarılı olmak için yaratıcılık, kalite, verimlilik gibi özellikleri taşımak gerekir. Tüketiciler kullanışlı, sağlıklı, rahat ve ekonomik ürünleri tercih etmektedir. Üreticiler bu istekleri kolayca karşılayabilmek için alanında başarılı, yeniliklere uyum sağlayan, üretken kalifiye elemana ihtiyaç duyarmaktadır.

Not: PDF Dosyaları resimli belgelerdir. Açmak için Acrobat Reader Programı gerekir. Acrobat Reader indirmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Adobe Sitesinden indir inndir.com sitesinden indir Yeniprogram.gen.tr Sitesinden indir Download.com sitesinden indir

mine ülken montkalıpları

dikmek istiyorum

25-12-2009 10:04

    özgür site hakkında

    merhaba ben yeni üye oldum sitenize tekstil mezunuyum iddalı değilim ama sıfırdan hotgotür tarzında kalıp çıkarabiliyorum. ancak 3 yaında bir kızım var işte onda zorlanıyorum. süslü ama basit bişeyler dikmek istiyorum. sitenizde bu konuyla ilgili benim işime yarayacak bişey bulamadım nereyi tıklarsam piyasadaki kalifiye eleman eksikliğini anlatıyor eğer bana yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar

    25-06-2010 02:36

      Mesaj

      Mesajınız onaylandıktan sonra yayınlanır (Üye olursanız hemen yayınlanır)
      Gelişmiş editor için Javascript açık olmalıdır
      Öneriler
      Diğer Dersler